Ο Χώρος μας


Ο Χώρος μας

Από το 1938

Ο Kareas Palace έχουν μια μακρά ιστορία στην ποιοτική εστίαση που ξεκινά από την οικογένεια Ψυχοπαίδα στα 1938.
Στην τοποθεσία του αρχικού κτηρίου, κατασκευάστηκε από την αρχή ένας νέος και πλήρως ανανεωμένος χώρος όπου στεγάζεται σήμερα ο Kareas Palace.
Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις διατηρούνται δυο μεγάλες αίθουσες χωρητικότητας 300 ατόμων, ιδανικές για κάθε είδους εκδήλωση.

Γιώργος Ψυχοπαίδας

Σήμερα, συνεχιστής της παράδοσης ο ιδιοκτήτης Γιώργος Ψυχοπαίδας, δίνοντας προτεραιότητα στις αξίες που τόσες δεκαετίες έχουν διατηρήσει τη φήμη τους αναλλοίωτη, έχει δημιουργήσει με αγάπη και μεράκι έναν υψηλής αισθητικής χώρο που θα φιλοξενήσει τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας.

Εναρμονισμένος με τις συνθήκες της εποχής, έχει φροντίσει, όλα τα μενού να κυμαίνονται από 17€ έως 23€ το άτομο. Διατηρώντας την ποιότητα και την νοστιμιά που χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, τα γεύματα μας.

Ο χώρος

Τα ονόματα των αιθουσών αυτών, «Αστέριος» και «Μίνωας», έχουν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία. Οι βαπτίσεις του Αστέριου και του Μίνωα αποτέλεσαν τα πρώτα δυο πάρτι που διοργανώθηκαν στο χώρο μας οπότε και με τη σειρά τους οι μικροί μας φίλοι έγιναν «νονοί» των αιθουσών.

Η άρτια υποδομή συνάντησε τη διακριτική πολυτέλεια δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό για τη δεξίωση του γάμου σας, το πάρτι της βάπτισης του παιδιού σας αλλά και οποιοδήποτε άλλο event επιθυμείτε να οργανώσετε.