Ο Χώρος μας


Ο Χώρος μας

Από το 1938

Το Kareas Palace έχει μια μακρά ιστορία στην ποιοτική εστίαση που ξεκινά από την οικογένεια Ψυχόπαιδα το 1938.
Στην τοποθεσία του αρχικού κτηρίου, κατασκευάστηκε από την αρχή ένας νέος και πλήρως ανανεωμένος χώρος όπου στεγάζεται σήμερα το Kareas Palace.
Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις διατηρούνται δυο μεγάλες αίθουσες δεξιώσεων χωρητικότητας 300 ατόμων, ιδανικές για κάθε είδους εκδήλωση.

Γιώργος Ψυχόπαιδας

Σήμερα, συνεχιστής της παράδοσης ο ιδιοκτήτης Γιώργος Ψυχόπαιδας, δίνοντας προτεραιότητα στις αξίες που τόσες δεκαετίες έχουν διατηρήσει τη φήμη τους αναλλοίωτη, έχει δημιουργήσει με αγάπη και μεράκι έναν υψηλής αισθητικής χώρο που θα φιλοξενήσει τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας.

Σχεδιάζουμε μαζί και υλοποιούμε για εσάς την τέλεια δεξίωση.

Ευαισθητοποιημένος από τις συνθήκες της εποχής μας, έχει φροντίσει τα μενού να αρχίζουν από 16€ το άτομο. Τα οποία παρασκευάζονται στην κουζίνα μας με επιλεγμένες πρώτες ύλες προσφέροντας μοναδικές γεύσεις.

Ο χώρος

Τα ονόματα των αιθουσών αυτών, «Αστέριος» και «Μίνωας», έχουν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία. Οι βαπτίσεις του Αστέριου και του Μίνωα αποτέλεσαν τα πρώτα δυο πάρτι που διοργανώθηκαν στο χώρο μας οπότε και με τη σειρά τους οι μικροί μας φίλοι έγιναν «νονοί» των αιθουσών.

Η άρτια υποδομή συνάντησε τη διακριτική πολυτέλεια δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό για τη δεξίωση του γάμου σας, το πάρτι της βάπτισης του παιδιού σας αλλά και οποιοδήποτε άλλο event επιθυμείτε να οργανώσετε.