Οργάνωση Γάμου


Οργάνωση Γάμου

Η ημέρα του γάμου σας, είναι μια από τις σπουδαιότερες και πιο ξεχωριστές στιγμές που θα θυμάστε για όλη σας τη ζωή.

Σίγουρα επιθυμείτε η δεξίωση του γάμου σας να μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αν ονειρεύεστε έναν ζεστό άνετο και φιλόξενο χώρο, διακοσμημένο με διακριτική πολυτέλεια, εξαιρετικής ποιότητας πιάτα και έμπειρο προσωπικό, τότε το Kareas Palace είναι ο προορισμός σας!

Kareas Palace

Το Kareas Palace που βρίσκεται τόσο κοντά στο κέντρο της πόλης αλλά τόσο μακριά από το «θόρυβο» της, διαθέτουν ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης και προσωπικό (εφόσον ζητηθεί) για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας.

Οι διαμπερείς χώροι μας, με προνομιακή θέα σε όλη την Αθήνα, δημιουργούν το πιο ρομαντικό περιβάλλον για τη δεξίωση του γάμου σας.

Οι δυο αίθουσες, χωρητικότητας 300 ατόμων, με αρχιτεκτονική κατάλληλα σχεδιασμένη ώστε οι κολώνες να μην αποτελούν οπτικό εμπόδιο για τους καλεσμένους σας διακοσμούνται σε αρμονία με την αισθητική και το ύφος του γάμου σας.

Το Kareas Palace σε συνεργασία με έμπειρη διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων σας προσφέρει δωρεάν μια δίωρη συνάντηση με σκοπό να συζητήσετε την οργάνωση του γάμου σας και να επιλέξετε τον στολισμό της αίθουσας που επιθυμείτε. Ταυτόχρονα, διαθέτουμε προτεινόμενο πλάνο οργάνωσης του χώρου ώστε να σας διευκολύνουμε σχετικά την ταξινόμηση των καλεσμένων σας. Οι αίθουσες καλύπτονται άρτια από οπτικοακουστικά μέσα για κάθε είδους happening που θέλετε να πραγματοποιήσετε.
Σε αντίθεση με τις περισσότερες αίθουσες φιλοξενίας δεξιώσεων, στο «Kareas Palace» έχετε τη μοναδική δυνατότητα να διαμορφώσετε το μενού σύμφωνα με το δικό σας γούστο. Καθώς δεν συνεργαζόμαστε με κάποια εταιρεία catering αλλά παρασκευάζουμε τα πιάτα στη δική μας κουζίνα με δικούς μας σεφ, σας δίνουμε πολλές επιλογές, δοκιμασμένων και απολύτως επιτυχημένων μενού που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Το μενού για τον γάμο σας σερβίρεται στους καλεσμένους από επαρκές και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο το συνωστισμό και τις ουρές γύρω από τα μπουφέ.

Όλα μας τα μενού για τον γάμο, ανεξαρτήτως των επιλογών που θα κάνετε, αρχίζουν από 16 το άτομο!

Πιστεύουμε στην προσωπική επαφή και στο επίπεδο συνεννόησης μιας προσωπικής συνάντησης.
Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά.
Γιώργος Ψυχόπαιδας