Οργάνωση Βάπτισης


Οργάνωση Βάπτισης

Η βάπτιση είναι το πιο ιερό μυστήριο το οποίο, εμείς οι γονείς, θέλουμε να συνοδεύουμε με ένα ξεχωριστό πάρτι για τους νονούς, τους συγγενείς, τους φίλους, αλλά κυρίως για το παιδί μας. Το πάρτι της βάπτισης συνήθως επιθυμούμε να έχει πιο ανεπίσημο χαρακτήρα από αυτό του γάμου μας.

Αν ονειρεύεστε να οργανώσετε την βάπτιση του μωρού σας, σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον με χαρούμενη διακόσμηση και ποιοτικό φαγητό, τότε το Kareas Palace είναι η καλύτερη επιλογή.

Με εμπειρία και αγάπη διοργανώνουμε πάρτι βαπτίσεων στις αίθουσες «Αστέριος» και «Μίνωας», χωρητικότητας 300 ατόμων, με υπέροχη θέα σε όλο το λεκανοπέδιο.

Ο χώρος μας διαθέτει ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης. Η πρόσβαση στις αίθουσες γίνεται και μέσω ανελκυστήρα με σκοπό να διευκολυνθούν όλες οι ηλιακές ομάδες των καλεσμένων σας (μικρά παιδιά, άτομα τρίτης ηλικίας κλπ.) ενώ ταυτόχρονα υπάρχει άρτια υποδομή για τα ΑΜΕΑ.

Το Kareas Palace έχοντας αποκτήσει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών μπορούν να σας δώσουν πρωτότυπες προτάσεις και λύσεις για την οργάνωση της βάπτισης.

Σε συνεργασία με έμπειρη διακοσμήτρια σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν ένα δίωρο ραντεβού με σκοπό να διαμορφώσετε το χώρο σύμφωνα με την δική σας αισθητική υπό τις χρήσιμες συμβουλές της ειδικού.

Παράλληλα έχετε την επιλογή να καλέσετε ανιματέρ ή κλόουν που θα απασχολήσουν ευχάριστα και δημιουργικά τα παιδιά.

Το φαγητό είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία του πάρτι βάπτισης του παιδιού σας. Το Kareas Palace επιμελούνται ευφάνταστα μενού με κλασικές αλλά και πρωτότυπες δημιουργίες που εσείς θα επιλέξετε και θα συνδυάσετε. Όλα μας τα εδέσματα παρασκευάζονται από εμάς στην κουζίνα μας και σερβίρονται στους καλεσμένους σας από άρτια εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό.

Όλα μας τα μενού, ανεξαρτήτως των επιλογών που θα κάνετε, αρχίζουν από 16 ευρώ το άτομο!

Σε περίπτωση που η εκδήλωση πραγματοποιηθεί το μεσημέρι διαθέτουμε πλήρες μενού απο 15 ευρώ.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το Kareas Palace να δείτε τον χώρο μας από κοντά και να οργανώσουμε μαζί όλες τις λεπτομέρειες του πάρτι βάπτισης του παιδιού σας!
Γιώργος Ψυχόπαιδας